Uutuudet

Uutuudet

Tervetuloa tutustumaan kesämallistoomme. Hintamme sisältävät postituksen ja yhden vaihdon/palautuksen/tuote. Tarkistathan kuitenkin jokaisen tuotteen yhteydestä löytyvät mitat, jolloin vältymme edestakaisin lähettelyltä. Kiitos.

Vaatteeme valmistetaan tarkoin valikoiduissa ompelimoissa Nepalissa. Meille on tärkeää nähdä työskentelyolosuhteet, tuntea tekijät ja viettää ompelimoissa aikaa suunnitellen malleja. Haluamme työllistää erityisesti naisia ja sitä kautta lapsien kouluunpääsy mahdollisuudet paranevat. 

Vaatteemme on valmistettu puuvillasta ja viskoosista. Laadukas puuvilla ei tarvitse muovilisää (Spandex, lycra jne). Noudattamalla hoito-ohjeita: pesu 30 asteessa nurinkäännettynä, ei rumpukuivausta, eikä kuivatusta suorassa auringonpaisteessa vaatteistasi on sinulle iloa pitkäksi aikaa.

Sarangi ostoskassimme valmistetaan kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta kankaasta. Taiteesta vastaavat nepalilaiset naiset perinteisellä Mithila art taiteellaan. Kassien ompelun toteuttaa Shakti Samuhassa, joka on ihmiskaupan uhrien itsensä perustama järjestö. Sarangi-kassit ovatkin maailman parhaita ostoskasseja!


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: