Ale!

Kestokassi Sarangi – 6 kuosia

18,00  15,00 

Sarangi kestokassien materiaali on valmistettu kerrätetyistä muovipulloista (Pet-polyester) ja ne ovat todella kestäviä, kevyitä ja menevät pieneen tilaan omaan säilytyspussukkaansa.  Sarangi kestokasseissa yhdistyy kierrätys, heikoimmassa asemassa olevien naisten koulutus ja työllistäminen sekä vähemmistöryhmien naisten taiteen säilyttäminen.

Sarangikassit ovat Babadum <3 Nepal nettimessutuote ja niillä on kahden vuoden takuu; jos kassi rikkoutuu normaalissa ostoskäytössä, palauta se ja saat uuden tilalle. Emme kuitenkaan voi taata, että saat juuri saman kuosin.

Poista
Tuotetunnus (SKU): kestokassi-viidakko-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sarangi kestokassien taide on nepalilaisten naisten perinteistä Mithila art- taidetta ja Australian aboriginaalinaisten taidetta.  Projekti kouluttaa ja työllistää Shakti Samuha järjestön naisia, jotka ompelevat kassit. Shakti Samuha on ihmiskaupan uhrien itsensä perustama järjestö.

Naiset puun alla, Eläimet ja Musiikki ovat Mithila art-taidetta ja Juuret, Tähdet ja Värit ovat Aboriginaali taidetta.

Koko Sarangi kestokassi-idea on lähtöisin Sarangi-ravintolasta, joka on nepalilaisten kansanmuusikoiden keskuspaikka.

Sarangi kestokassien materiaali on valmistettu kerrätetyistä muovipulloista (Pet-polyester)  ja yhden kassin tekemiseen menee noin viisi muovipulloa. Sarangi kestokassit ovat erittäin kestäviä, konepestäviä ja tilavuus on sama kuin marketeista ostetun muovikassin ja se menee pieneen tilaan mukana tulevaan pussukkaan, joka kiinnitetään lenkillä kassiin. Näin kestokassisi mahtuu taskuun tai käsilaukkuun ja on aina mukana.

Postimaksu on 4,90€/tilaus. Ilmainen vaihto/palautus yhden kerran/tuote.

Lisätiedot

Väri

Juuret, Musiikki, Naiset puun alla, Tähdet, Värit

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!