Taskulaukku Danfe 11 väriä

22,00 

Danfe on Nepalin värikäs kansallislintu ja taskulaukkua onkin saatavilla todella monenvärisenä. Värivaihtoehdot punainen, harmaa, musta, oranssi, ruskea, sininen, violetti, turkoosi ja vihreä. Brodeerauksia löytyy myös eri värisinä. Kahta aivan samanlaista kassia ei löydykkään. Taskulaukku Danfe on varsinainen tilaihme; siinä on kassiosan lisäksi 4 reilunkokoista vetoketjullista taskua. Taskulaukku Danfen koko on 25 cm x 18 cm. Hihnan pituus on 140 cm, joten voit käyttää sitä olan yli tai lyhentää esim solmimalla tarvittaessa. Taskulaukku Danfeen mahtuu hyvin lompakko, puhelin ja muut tärkeät mukana pidettävät.

Huomaa, että kaikkia väriyhdistelmiä ei ole olemassa – kun klikkaat valikosta tuotekuvaston väriyhdistelmiä näet kassit tuotekuvassa. Jos väriä ei ole tuotekuvaksi tulee Babadumin logo.

Taskulaukku Danfen on käsityönä tehnyt pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolla on pieni putiikki kadunkulmassa Kathmandussa. Hän ompelee tuotteet polkukoneella ja brodeeraa ne myös vanhalla masiinallaan.

Käsinpesu viileällä vedellä.

Lue lisää: Pienyrittäjien valmistamia aarteita

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Väri

harmaa, keltainen, musta, oranssi, punainen, ruskea, tumman sininen, turkoosi, Vaalea, vihreä, violetti

Brodeerauksen pääväri

harmaa, keltainen, lila, punainen, sininen, valkoinen

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!