Ale!

Pashmina lampaanvilla/cashmere

54,00  39,00 

Reilunkokoinen pashminahuivi on ihanan pehmeä ja lämmin. Laadukkaat pashminamme on valmistettu lampaan villasta ja cashmerevillasta.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Pashmina on kuin ystävä; lämmittää ja lohduttaa! Pashminamme ovat 70% lampaanvillaa ja 30% cashmerea. Cashmere tarvitsee aina sidosaineeksi toisen materiaalin; lampaanvillan, silkin tai jopa keinokuituja käytetään. Cashmere on Himalajalla elävän Hjyangra vuohen pohjavillaa. Nykyisin kaikki cashmere tuotetaan Mongoliassa, käsitellään Kiinassa ja sen jälkeen se tuodaan Nepaliin lankana ja kudotaan sähköisillä kangaspuilla pashminoiksi. Voit pestä pashminasi käsin viileällä vedellä. Luonnonmateriaaleille riittää useinmiten tuuletus.

Nämä pashminat valmistaa perheyritys,  jolla on pitkät perinteet pashminoiden valmistuksessa ja olemme tehneet heidän kanssaan yhteistyötä jo muutaman vuoden. Teetämme pashminat heillä tilauksesta ja vierailemme säännöllisesti tuotteitamme valmistavissa yrityksissä Kathmandussa.

Pashminan koko on n 190 cm x 80 cm.

Lue lisää: Toimitus

Lisätiedot

Väri

fuchsia/tumma pinkki, havun vihreä, keltainen, kirkas punainen, musta, oranssin punainen, petroolin sininen, punainen, turkoosi

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!