Ale!

Päiväpeitto Vehreä 3 kokoa

131,75 191,25 

Vehreä päiväpeittoa on koot S, M ja L. Valmistutamme peitot Jaipurissa Intiassa ja ne ovat täysin käsityötä ja 100% puuvillaa.

Poista
Tuotetunnus (SKU): paivapeitto-vehrea Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Vehreä päiväpeittoa löytyy kolmea kokoa: L koko on 270 cm x 240 cm, M koko on  240 cm x 240 cm ja S koko on 240 cm x 150 cm. Valmistutamme peitot Jaipurissa Intiassa ja ne ovat täysin käsityötä; ne tikataan ja painetaan käsin. Peitot on värjätty luonnonväreillä, johon Intiassa on vuosituhansia vanhat perinteet. Painotekniikka on niin ikään perinteinen eli siinä savella estetään värin pääsy kaikkialle kankaaseen. Tätä tekniikkaa kutsutaan nimellä Dabu tai Bakru. Peitot ovat uniikkeja; kuviot vaihtelevat hieman peittojen välillä, eikä kahta aivan samanlaista peittoa ole.

Vehreä päiväpeitto on  kaksipuoleinen ja toisen puolen pohjaväri on vihreä ja toisen tumman  harmaan ruskea. Taidokkaat tikkaukset ja puuvillatäyte viimeistelevät peiton. Peitto on siis 100% puuvillaa ja näin ollen sähköistymätön ja ihanan pehmeä. Peittoa voi käyttää myös nukkumiseen ja se on viileässä lämmin ja lämpimässä hiostamaton ja myös ihana kevyt.

Valmistutamme peitot vastuullisessa yrityksessä, joka haluaa säilyttää vanhoja käsityötapoja ja työllistää perinteisten käsityötaitojen osaajia. Näiden peittoja valmistetaan Pohjois-Intiassa Rajahstanissa ja valmistustaito periytyy isältä pojalle.

Voit pestä peiton viileällä alle 30 asteessa samanväristen kanssa ja kuositella kosteana.

L-koko 270 cm x 240 cm käy 160 cm ja 180 cm leveään sänkyyn.

M-koko  240 cm x 240 käy cm 140 cm leveään tai 160 cm leveään sänkyyn

S-koko 150 cm x 240 cm  käy 80 cm – 90 cm leveään sänkyyn.

Peitot ovat myös ihania sohvanpäällysiä tai torkkupeittoja.

Katso lisää: Käsintehdyt päiväpeitot Intiasta

Lue lisää:  Toimitus

Lisätiedot

Koko

S, M, L

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!