Ale!

Tunika/mekko Sushmita viininpunainen

49,00  39,00 

Tunika/mekko Sushmitassa on 3/4 hiha, A-linjainen malli ja taskut. Se on 100% puuvillatrikoota, joka joustaa hieman. Koristelussa on käytetty aplikointia ja brodeerausta.

Poista

Kuvaus

Tunika/mekko Sushmitan kaunis brodeeraus, käytännölliset taskut, A-linjainen malli ja 3/4 hihat tekevät siitä todella mukavan ja käytännöllisen. Voit käyttää sitä mekkona tai tunikana. Sushmita on takaa hieman hieman pidempi kuin edestä. Kuvassa minulla päällä koko L ja olen 162 cm pitkä. Brodeeraukset vaihtelevat kokojen välillä; kuvassa on oranssipainotteinen L koko ja toinen väri on vihreäpainotteinen. Voit tilatessasi toivoa  brodeerauksen väriä, koetan sen toteuttaa. Näiden käsintehtyjen tuotteiden kanssa on välillä vähän hankalaa, kun kaikki yksityiskohdat eivät ole ihan samanlaisia!

Sushmita on Babadumin omaa mallistoa. Viininpunaisen lisäksi värivaihtoehtoina petroli ja pinkki. Pesu 30 astetta nurin käännettynä, materiaali joustava 100% puuvillatrikoo. Ei sisällä elastaania, lycraa eikä spandexia vaan on laadukasta puuvillaa ilman muovilisää. Sushmitassa on Babadumin oma, länsimainen mitoitus. Postitus 4,90 €  sisältäen yhden vaihdon/palautuksen/tuote. Tarkistatahan mitat ennen tilaamista alla olevasta kokotaulukosta, kiitos.

Persoonallinen ja mukava mallistomme valmistetaan Nepalissa. Sydäntämme lähellä on erityisesti heikoimmassa asemassa olevien naisten työllistäminen, luonnonmateriaalit ja kierrätys.

S-koko rinnanympärys 88 cm, olka-helma takaa 90 cm ja edestä 87 cm

M-koko rinnanympärys 98 cm, olka-helma takaa 97 cm ja edestä 95 cm

L-koko rinnanympärys 108 cm, olka-helma takaa 100 cm ja edestä 97 cm

XL-koko rinnanympärys 114 cm, olka-helma takaa 102 cm ja edestä 99cm

2XL-koko rinnanympärys 120 cm, olka-helma takaa 103 cm ja edestä 100 cm

3XL-koko rinnanympärys 130 cm, olka helma takaa 104 cm ja edestä 101 cm

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, 2XL, 3XL

OUTLET

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!